Megbízható, ügyfélorientált céget keres,
aki magas szinvonalon végzi a javítást,
a készítést és a szerelést?

Ön jó helyen jár!

MŰANYAG ABLAK

Műanyag nyílászáró profilok: A műanyag ablak profilok anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. Az ablak profilok ún. légkamrákat is tartalmaznak, amelyek az ablak hőszigetelő képességében játszanak fontos szerepet. Minél több légkamrás egy ablak annál jöbb a profil hőszigetelése és hangszigetelése(35-45dB). Feladatuk a levegő "réteges megtartása". A légkamrák számával nő a profilvastagság is, amely lekerekített élekkel kellemes, erőteljes megjelenést kölcsönöz a nyílászárónak.

Műanyag ablak üvegek: Profilválasztásnál talán még fontosabb az ablakok hőátadási tényezője, itt a minél kisebb szám a jó választás. Egy régi faablak kb. 5,8W/m2K. A modern nyílászárók alap üvegezése két üveges változatoknál 2,8W/m2K a legjobb elérhető érték 1,0W/m2K. Háromrétegű üveggel ez akár 0,6W/m2K-ig fokozható. Hangszigetelés területén is remekelnek az ablakok csillapításuk 32dB-45dB ami gyakorlatilag képes a külső hangokat teljesen kizárni csukott állapotban.

Napjainkban közkedvelt termékek, hiszen kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek nagyon könnyen tisztántarthatók, magas kopás és karcállóságuk és ellenállnak az UV sugárzásnak, nem vetemednek és nem igényelnek karbantartást.

 

Műanyag ajtók  

(Bejárati)


A műanyag ajtó a műanyag ablakéval azonos anyagból és azonos technológiával készül, mely rendkívül hosszú élettartamot valamint pazar stabilitást, színtartóságot kölcsönöz neki.

A szintén UV álló profil szintén rozsdamentes acélmerevítést rejt, ami a még nagyobb stabilitás érdekében sarokmerevítéssel van kiegészítve. 5 ponton záródó MABISZ minősítéssel rendelkező rúdzárral és 3 dimenziós ajtópántokkal szereljük őket. Egy bejárati ajtó, mint a ház külső dísze mindig fontos, hogy impozáns legyen. Ajtóinkat a szépség, megbízhatóság valamint a versenyképes ár jellemez. Díszüvegeinkkel ez a szépség tovább fokozható. Néha iparművészeti alkotássá válik, amely üvegdíszitéseinek köszönhető.

Széles panel kínálatunk és a műanyag ajtó egyes paneleihez választható különleges Tiffany és farellázott technológiával készült üvegek nehezítik vásárlóink döntését.