Megbízható, ügyfélorientált céget keres,
aki magas szinvonalon végzi a javítást,
a készítést és a szerelést?

Ön jó helyen jár!

Miért venne másikat, ha meg is javíttathatja?

Ami elromolhat, az el is fog romlani, hiába az odafigyelés, az óvatosság. Általában nem elég a hibás alkatrészt kicserélni, az okot kell megkeresni, főleg akkor, ha ugyan az a hiba rövid időn belül ismétlődik. Nem elég a redőnygurtnit kicserélni, ellenőrizni kell az alkatrészek állapotát is, mert előfordúlhat, hogy egy hibás görgő, vagy egy rosszúl elkészített furat okozza a redőnygurtni szakadását. Számunkra kínos, ha ezek ellenőrzése elmaradna, és emiatt hamarosan megint elszakadna a gurtni. Akkor sincs gond, ha a redőny mozgatása zsinórral történik, vállaljuk a redőnyzsinór cseréjét is. Műanyag redőnyöknél előfordulhat, hogy a redőnyléc törik el szolgáltatásaink közé tartozik a léc csere is

De ez nem csak a redőnyök esetében igaz, ugyan ez vonatkozik a reluxára is. De itt általában az idő viseli meg a kezelő zsinórt, és amiatt szakad el.

Szalagfüggönyöknél, a távtartó és a vállfa meghibásodása okozza a legnagyobb bosszúságot. Bosszantó tud lenni mikor elszeretnénk húzni a függönyt, de csak párdarab mozdul a többi pedig nem reagál bár mit teszünk. Szalagfüggöny lamella csere, pótlás.

Szúnyogháló esetében, főleg, ha ajtónyílásoknál szeretnén megállítani a repülő rovarokat, hogy megfeledkezünk róla, és simán keresztűl megyünk rajta. Általában ezek a problémák a szúnyogháló cseréjével meg oldódnak. Ritkább esetekben más alkatrész ís meghibásodhat, de ezek cseréje is rutin feladat.

Szerelőink kiemelt szaktudása, munkaeszközeink folyamatos korszerűsítése, a gyors és precíz munkavégzésünk alapja.

Vállalási területeink: Budapest egész területe, Pestmegye, Dunaújváros és vonzáskörzete, Solt és vonzáskörzete, Tass és vonzáskörzete, Kunszentmiklós és vonzáskörzete, Dunaföldvár, Paks.

Elérhetőek vagyunk a nap 24 órájában!

Állandó 24 órás ügyeletet tart fent, mely lehetővé teszi a problémákra történő gyors reagálást. Így a nap folyamán korlátlanul ügyfeleink rendelkezésére állunk szolgáltatásainkkal, biztosítva a magas fokú rugalmasságot és ügyfélközpontúságot.

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérem kattintson ide.

Szolgáltatásaink

Műanyag redőny javítás, Alumínium redőny javítás, Redőny javítás, Redőnygurtni csere, Redőnyzsinór csere, Redőnymotor csere, Redőnypalást csere, Redőnyléc csere, Reluxa javítás, Szalagfüggöny javítás, Lamella csere, Lamella pótlás, Karnis javítás, Szúnyogháló javítás, Szúnyogháló csere, Roletta javítás